Class Schedule
Mar 19 - 25 Mar, 2019
  • Start time
    Class Name
    Instructor
    Price
    Duration
     
  • Tuesday, March 19, 2019
    Finished
    05:15 AM to 06:05 AM
    Anthony Garcia
    50 min
    Finished
    06:15 AM to 07:05 AM
    Anthony Garcia
    50 min
    Finished
    07:15 AM to 08:05 AM
    Anthony Garcia
    50 min
    Finished
    09:30 AM to 10:20 AM
    Sarah Solomou
    50 min
    Finished
    05:30 PM to 06:20 PM
    Sarah Solomou
    50 min
    Finished
    06:30 PM to 07:20 PM
    Sarah Solomou
    50 min
  • Wednesday, March 20, 2019
    05:15 AM to 06:05 AM
    Anthony Garcia
    50 min
    06:15 AM to 07:05 AM
    Anthony Garcia
    50 min
    07:15 AM to 08:05 AM
    Anthony Garcia
    50 min
    09:30 AM to 10:20 AM
    Sarah Solomou
    50 min
    05:30 PM to 06:20 PM
    Sarah Solomou
    50 min
    06:30 PM to 07:20 PM
    Sarah Solomou
    50 min
  • Thursday, March 21, 2019
    05:15 AM to 06:05 AM
    Anthony Garcia
    50 min
    06:15 AM to 07:05 AM
    Anthony Garcia
    50 min
    07:15 AM to 08:05 AM
    Anthony Garcia
    50 min
    09:30 AM to 10:20 AM
    Natalie Hyde
    50 min
    05:30 PM to 06:20 PM
    Sarah Solomou
    50 min
    06:30 PM to 07:20 PM
    Sarah Solomou
    50 min
  • Friday, March 22, 2019
    05:15 AM to 06:05 AM
    Anthony Garcia
    50 min
    06:15 AM to 07:05 AM
    Anthony Garcia
    50 min
    07:15 AM to 08:05 AM
    Anthony Garcia
    50 min
    09:30 AM to 10:20 AM
    Sarah Solomou
    50 min
    05:30 PM to 06:20 PM
    Sarah Solomou
    50 min
  • Saturday, March 23, 2019
    06:40 AM to 07:30 AM
    Natalie Hyde
    50 min
    08:00 AM to 08:50 AM
    Natalie Hyde
    50 min
  • Sunday, March 24, 2019
    No Class scheduled
  • Monday, March 25, 2019
    05:15 AM to 06:05 AM
    Anthony Garcia
    50 min
    06:15 AM to 07:05 AM
    Anthony Garcia
    50 min
    07:15 AM to 08:05 AM
    Anthony Garcia
    50 min
    09:30 AM to 10:20 AM
    Sarah Solomou
    50 min
    05:30 PM to 06:20 PM
    Sarah Solomou
    50 min
    06:30 PM to 07:20 PM
    Sarah Solomou
    50 min