Aug 18 - 24 Aug, 2019
  • Start time
    Class Name
    Instructor
    Duration
     
  • Sunday, August 18, 2019
    04:00 PM to 04:50 PM
    Jacinta Brinsley
    50 min
  • Monday, August 19, 2019
    05:30 AM to 06:20 AM
    Matthew Rowe
    50 min
    06:30 AM to 07:20 AM
    Matthew Rowe
    50 min
    09:30 AM to 10:20 AM
    Matthew Rowe
    50 min
    05:30 PM to 06:20 PM
    Matthew Rowe
    50 min
    06:30 PM to 07:20 PM
    Matthew Rowe
    50 min
  • Tuesday, August 20, 2019
    05:30 AM to 06:20 AM
    Matthew Rowe
    50 min
    06:30 AM to 07:20 AM
    Matthew Rowe
    50 min
    09:30 AM to 10:20 AM
    Matthew Rowe
    50 min
    05:30 PM to 06:20 PM
    Matthew Rowe
    50 min
    06:30 PM to 07:20 PM
    Matthew Rowe
    50 min
  • Wednesday, August 21, 2019
    05:30 AM to 06:20 AM
    Matthew Rowe
    50 min
    06:30 AM to 07:20 AM
    Matthew Rowe
    50 min
    09:30 AM to 10:20 AM
    Matthew Rowe
    50 min
    05:30 PM to 06:20 PM
    Matthew Rowe
    50 min
    06:30 PM to 07:20 PM
    Matthew Rowe
    50 min
  • Thursday, August 22, 2019
    05:30 AM to 06:20 AM
    Matthew Rowe
    50 min
    06:30 AM to 07:20 AM
    Matthew Rowe
    50 min
    09:30 AM to 10:20 AM
    Matthew Rowe
    50 min
    05:30 PM to 06:20 PM
    Matthew Rowe
    50 min
    06:30 PM to 07:20 PM
    Matthew Rowe
    50 min
  • Friday, August 23, 2019
    05:30 AM to 06:20 AM
    Matthew Rowe
    50 min
    06:30 AM to 07:20 AM
    Matthew Rowe
    50 min
    09:30 AM to 10:20 AM
    Matthew Rowe
    50 min
    05:30 PM to 06:20 PM
    Matthew Rowe
    50 min
  • Saturday, August 24, 2019
    07:00 AM to 07:50 AM
    Matthew Rowe
    50 min
    08:00 AM to 08:50 AM
    Matthew Rowe
    50 min
    09:00 AM to 09:50 AM
    Matthew Rowe, Jesse Dwyer
    50 min