Aug 18 - 24 Aug, 2019
  • Start time
    Class Name
    Instructor
    Duration
     
  • Sunday, August 18, 2019
    No Class scheduled
  • Monday, August 19, 2019
    05:45 AM to 06:35 AM
    Jak Hancock
    50 min
    06:45 AM to 07:35 AM
    Jak Hancock
    50 min
    07:45 AM to 08:35 AM
    Jak Hancock
    50 min
    12:30 PM to 01:20 PM
    Jak Hancock, Rachel Jeffery
    50 min
    05:15 PM to 06:05 PM
    Liana Vlajankov, Rachel Jeffery
    50 min
    06:15 PM to 07:05 PM
    Liana Vlajankov, Rachel Jeffery
    50 min
  • Tuesday, August 20, 2019
    05:45 AM to 06:35 AM
    Liana Vlajankov
    50 min
    06:45 AM to 07:35 AM
    Liana Vlajankov
    50 min
    07:45 AM to 08:35 AM
    Liana Vlajankov
    50 min
    12:30 PM to 01:20 PM
    Jak Hancock
    50 min
    05:15 PM to 06:05 PM
    Jak Hancock
    50 min
    06:15 PM to 07:05 PM
    Jak Hancock
    50 min
  • Wednesday, August 21, 2019
    05:45 AM to 06:35 AM
    Jak Hancock
    50 min
    06:45 AM to 07:35 AM
    Jak Hancock
    50 min
    07:45 AM to 08:35 AM
    Jak Hancock
    50 min
    12:30 PM to 01:20 PM
    Jak Hancock
    50 min
    05:15 PM to 06:05 PM
    Liana Vlajankov, Rachel Jeffery
    50 min
    06:15 PM to 07:05 PM
    Liana Vlajankov, Rachel Jeffery
    50 min
  • Thursday, August 22, 2019
    05:45 AM to 06:35 AM
    Liana Vlajankov
    50 min
    06:45 AM to 07:35 AM
    Liana Vlajankov
    50 min
    07:45 AM to 08:35 AM
    Liana Vlajankov
    50 min
    12:30 PM to 01:20 PM
    BFT Exhibition St, Jak Hancock
    50 min
    05:15 PM to 06:05 PM
    BFT Exhibition St, Jak Hancock
    50 min
    06:15 PM to 07:05 PM
    BFT Exhibition St, Jak Hancock
    50 min
  • Friday, August 23, 2019
    05:45 AM to 06:35 AM
    Jak Hancock, Rachel Jeffery
    50 min
    06:45 AM to 07:35 AM
    Jak Hancock, Rachel Jeffery
    50 min
    07:45 AM to 08:35 AM
    Jak Hancock, Rachel Jeffery
    50 min
    12:30 PM to 01:20 PM
    Jak Hancock, Rachel Jeffery
    50 min
    05:15 PM to 06:05 PM
    Jak Hancock, Rachel Jeffery
    50 min
  • Saturday, August 24, 2019
    08:00 AM to 08:50 AM
    Jak Hancock, Rachel Jeffery
    50 min