Sep 18 - 24 Sep, 2019
  • Start time
    Class Name
    Instructor
    Duration
     
  • Loading ...
  • Wednesday, September 18, 2019
    Finished
    05:30 AM to 06:15 AM
    Kay Laws
    45 min
    06:30 AM to 07:15 AM
    Lauren Duncan
    45 min
    06:00 PM to 06:45 PM
    Peter Carscadden
    45 min
    07:00 PM to 07:45 PM
    Laura De Angelis
    45 min
  • Thursday, September 19, 2019
    05:30 AM to 06:15 AM
    Lauren Duncan
    45 min
    06:30 AM to 07:15 AM
    Madison White
    45 min
    06:00 PM to 06:45 PM
    Laura De Angelis
    45 min
    07:00 PM to 07:45 PM
    Bree Cook
    45 min
  • Friday, September 20, 2019
    05:30 AM to 06:15 AM
    Madison White
    45 min
    06:30 AM to 07:15 AM
    Laura De Angelis
    45 min
    06:00 PM to 06:45 PM
    Peter Carscadden
    45 min
  • Saturday, September 21, 2019
    08:00 AM to 08:45 AM
    Bree Cook
    45 min
    09:00 AM to 09:45 AM
    Lauren Duncan
    45 min
  • Sunday, September 22, 2019
    No Class scheduled
  • Monday, September 23, 2019
    05:30 AM to 06:15 AM
    Kay Laws
    45 min
    06:30 AM to 07:15 AM
    Lauren Duncan
    45 min
    06:00 PM to 06:45 PM
    Peter Carscadden
    45 min
    07:00 PM to 07:45 PM
    Laura De Angelis
    45 min
  • Tuesday, September 24, 2019
    05:30 AM to 06:15 AM
    Laura De Angelis
    45 min
    06:30 AM to 07:15 AM
    Rachel Graham
    45 min
    06:00 PM to 06:45 PM
    Lauren Duncan
    45 min
    07:00 PM to 07:45 PM
    Bree Cook
    45 min