Nov 30 - 6 Dec, 2020
  • Start time
    Class Name
    Instructor
    Duration
     
  • Loading ...
  • Monday, November 30, 2020
    07:00 AM to 07:45 AM
    David R
    45 min
    Finished
    06:00 PM to 06:45 PM
    Kat Chel
    45 min
    07:15 PM to 08:00 PM
    Kat Chel
    45 min
  • Tuesday, December 1, 2020
    06:00 AM to 06:45 AM
    David R
    45 min
    07:30 AM to 08:15 AM
    Kyle Howitt
    45 min
    04:45 PM to 05:30 PM
    Will A
    45 min
    06:00 PM to 06:45 PM
    Lauren Jordan
    45 min
  • Wednesday, December 2, 2020
    06:30 AM to 07:15 AM
    Kat Chel
    45 min
    07:45 AM to 08:30 AM
    Kat Chel
    45 min
    12:15 PM to 01:00 PM
    Will A
    45 min
    06:00 PM to 06:45 PM
    Tina Hollerup
    45 min
  • Thursday, December 3, 2020
    06:30 AM to 07:15 AM
    Tina Hollerup
    45 min
    06:00 PM to 06:45 PM
    Justin Wells
    45 min
    07:15 PM to 08:00 PM
    Adelle D
    45 min
  • Friday, December 4, 2020
    06:30 AM to 07:15 AM
    Will A
    45 min
    07:45 AM to 08:30 AM
    Will Allen
    45 min
    12:15 PM to 01:00 PM
    Lauren Jordan
    45 min
  • Saturday, December 5, 2020
    07:45 AM to 08:30 AM
    Tina Hollerup
    45 min
    09:00 AM to 09:45 AM
    Tina Hollerup
    45 min
    10:15 AM to 11:00 AM
    Kyle Howitt
    45 min
  • Sunday, December 6, 2020
    09:45 AM to 10:30 AM
    Axel Duffy
    45 min
Loading...