Oct 29 - 4 Nov, 2020
  • Start time
    Class Name
    Instructor
    Duration
  • Loading ...
  • Thursday, October 29, 2020
    Finished
    06:00 AM to 06:50 AM
    Yvette Duthie
    50 min
    Finished
    07:00 AM to 07:50 AM
    Yvette Duthie
    50 min
    Finished
    08:30 AM to 09:20 AM
    Yvette Duthie
    50 min
    Finished
    09:30 AM to 10:20 AM
    Yvette Duthie
    50 min
    Finished
    12:00 PM to 12:50 PM
    Yvette Duthie
    50 min
    04:30 PM to 05:20 PM
    Sarah Field
    50 min
    05:30 PM to 06:20 PM
    Sarah Field
    50 min
    06:30 PM to 07:20 PM
    Sarah Field
    50 min
  • Friday, October 30, 2020
    Class Full
    06:00 AM to 06:50 AM
    Sarah Field
    50 min
    Class Full
    07:00 AM to 07:50 AM
    Sarah Field
    50 min
    08:30 AM to 09:20 AM
    Sarah Field
    50 min
    09:30 AM to 10:20 AM
    Sarah Field
    50 min
    10:30 AM to 11:20 AM
    Adam Cooper
    50 min
    12:00 PM to 12:50 PM
    Sarah Field
    50 min
  • Saturday, October 31, 2020
    Class Full
    07:00 AM to 07:50 AM
    Yvette Duthie
    50 min
    Class Full
    08:00 AM to 08:50 AM
    Yvette Duthie
    50 min
    Class Full
    09:00 AM to 09:50 AM
    Yvette Duthie
    50 min
    Class Full
    10:00 AM to 10:50 AM
    Yvette Duthie
    50 min
    11:00 AM to 11:50 AM
    Yvette Duthie
    50 min
  • Sunday, November 1, 2020
    08:00 AM to 08:50 AM
    Sarah Field
    50 min
    09:00 AM to 09:50 AM
    Sarah Field
    50 min
    10:00 AM to 10:50 AM
    Sarah Field
    50 min
    Class Full
    03:30 PM to 04:20 PM
    Sarah Field
    50 min
    04:30 PM to 05:20 PM
    Sarah Field
    50 min
  • Monday, November 2, 2020
    Class Full
    06:00 AM to 06:50 AM
    Sarah Field
    50 min
    07:00 AM to 07:50 AM
    Sarah Field
    50 min
    08:30 AM to 09:20 AM
    Sarah Field
    50 min
    09:30 AM to 10:20 AM
    Sarah Field
    50 min
    10:30 AM to 11:20 AM
    Sarah Field
    50 min
    12:00 PM to 12:50 PM
    Sarah Field
    50 min
    04:30 PM to 05:20 PM
    Ty Melhem
    50 min
    05:30 PM to 06:20 PM
    Ty Melhem
    50 min
    06:30 PM to 07:20 PM
    Ty Melhem
    50 min
  • Tuesday, November 3, 2020
    06:00 AM to 06:50 AM
    Kira-Leigh Rule
    50 min
    07:00 AM to 07:50 AM
    Kira-Leigh Rule
    50 min
    08:30 AM to 09:20 AM
    Kira-Leigh Rule
    50 min
    09:30 AM to 10:20 AM
    Kira-Leigh Rule
    50 min
    04:30 PM to 05:20 PM
    Sarah Field
    50 min
    05:30 PM to 06:20 PM
    Sarah Field
    50 min
    06:30 PM to 07:20 PM
    Sarah Field
    50 min
  • Wednesday, November 4, 2020
    Class Full
    06:00 AM to 06:50 AM
    Sarah Field
    50 min
    07:00 AM to 07:50 AM
    Sarah Field
    50 min
    08:30 AM to 09:20 AM
    Sarah Field
    50 min
    09:30 AM to 10:20 AM
    Ty Melhem
    50 min
    10:30 AM to 10:50 AM
    Ty Melhem
    20 min
    12:00 PM to 12:50 PM
    Lauren Wilmot
    50 min
    01:00 PM to 01:50 PM
    Ella White
    50 min
    04:00 PM to 04:50 PM
    Alyssa Mahony
    50 min
    05:00 PM to 05:50 PM
    Alyssa Mahony
    50 min
    06:00 PM to 06:50 PM
    Alyssa Mahony
    50 min