Sep 25 - 1 Oct, 2020
  • Start time
    Class Name
    Instructor
    Duration
     
  • Loading ...
  • Friday, September 25, 2020
    09:15 AM to 10:10 AM
    Haidee Clark
    55 min
    Finished
    05:15 PM to 06:15 PM
    Haidee Clark
    1 hr
  • Saturday, September 26, 2020
    08:30 AM to 09:15 AM
    Haidee Clark
    45 min
    09:30 AM to 10:25 AM
    Haidee Clark
    55 min
  • Sunday, September 27, 2020
    09:15 AM to 10:10 AM
    Ailis Keogh
    55 min
    10:30 AM to 11:15 AM
    Ailis Keogh
    45 min
    04:00 PM to 05:00 PM
    Sandra Norman
    1 hr
  • Monday, September 28, 2020
    09:15 AM to 10:00 AM
    Liz Kirkman
    45 min
    05:00 PM to 05:55 PM
    Emma Maddock
    55 min
    06:15 PM to 07:10 PM
    Emma Maddock
    55 min
  • Tuesday, September 29, 2020
    09:15 AM to 10:10 AM
    Sandra Norman
    55 min
    06:15 PM to 07:10 PM
    Haidee Clark
    55 min
  • Wednesday, September 30, 2020
    09:15 AM to 10:10 AM
    Racheal Arps
    55 min
    06:15 PM to 07:00 PM
    Emma Maddock
    45 min
    07:15 PM to 08:10 PM
    Emma Maddock
    55 min
  • Thursday, October 1, 2020
    10:30 AM to 11:25 AM
    Racheal Arps
    55 min
    07:15 PM to 08:10 PM
    Racheal Arps
    55 min