Jun 25 - 1 Jul, 2019
  • Start time
    Class Name
    Instructor
    Duration
     
  • Tuesday, June 25, 2019
    Finished
    05:00 AM to 05:50 AM
    Chris Chapman
    50 min
    Finished
    05:30 AM to 05:45 AM
    Hannah Gower
    15 min
    Finished
    05:45 AM to 06:00 AM
    Hannah Gower
    15 min
    Finished
    06:00 AM to 06:50 AM
    Chris Chapman
    50 min
    Finished
    06:30 AM to 06:45 AM
    Hannah Gower
    15 min
    Finished
    06:45 AM to 07:00 AM
    Hannah Gower
    15 min
    Finished
    07:00 AM to 07:50 AM
    Chris Chapman
    50 min
    Finished
    12:15 PM to 01:05 PM
    Chris Chapman
    50 min
    Finished
    05:30 PM to 06:20 PM
    Nathaniel Van Maanen
    50 min
    Finished
    06:30 PM to 07:20 PM
    Nathaniel Van Maanen
    50 min
  • Wednesday, June 26, 2019
    05:00 AM to 05:50 AM
    Chris Chapman
    50 min
    06:00 AM to 06:50 AM
    Chris Chapman
    50 min
    07:00 AM to 07:50 AM
    Chris Chapman
    50 min
    12:15 PM to 01:05 PM
    Chris Chapman
    50 min
    05:30 PM to 06:20 PM
    Hannah Gower
    50 min
    06:30 PM to 07:20 PM
    Hannah Gower
    50 min
  • Thursday, June 27, 2019
    05:00 AM to 05:50 AM
    Chris Chapman
    50 min
    06:00 AM to 06:50 AM
    Chris Chapman
    50 min
    07:00 AM to 07:50 AM
    Chris Chapman
    50 min
    12:15 PM to 01:05 PM
    Chris Chapman
    50 min
    05:30 PM to 06:20 PM
    Nathaniel Van Maanen
    50 min
    06:30 PM to 07:20 PM
    Nathaniel Van Maanen
    50 min
  • Friday, June 28, 2019
    05:00 AM to 05:50 AM
    Chris Chapman
    50 min
    06:00 AM to 06:50 AM
    Chris Chapman
    50 min
    07:00 AM to 07:50 AM
    Chris Chapman
    50 min
    12:15 PM to 01:05 PM
    Hannah Gower
    50 min
    05:30 PM to 06:20 PM
    Nathaniel Van Maanen
    50 min
  • Saturday, June 29, 2019
    07:45 AM to 08:45 AM
    Chris Chapman
    60 min
    08:45 AM to 08:55 AM
    Chris Chapman
    10 min
    09:15 AM to 10:15 AM
    Chris Chapman
    60 min
    10:15 AM to 10:25 AM
    Chris Chapman
    10 min
  • Sunday, June 30, 2019
    09:30 AM to 10:20 AM
    BFT Collingwood
    50 min
  • Monday, July 1, 2019
    No Class scheduled