Jun 17 - 23 Jun, 2019
  • Start time
    Class Name
    Instructor
    Price
    Duration
     
  • Monday, June 17, 2019
    Finished
    05:15 AM to 06:05 AM
    Rhi Disljenkovic
    50 min
    Finished
    06:15 AM to 07:05 AM
    Rhi Disljenkovic
    50 min
    Finished
    07:15 AM to 08:05 AM
    Rhi Disljenkovic
    50 min
    Finished
    09:30 AM to 10:20 AM
    Rhi Disljenkovic
    50 min
    Finished
    12:15 PM to 01:05 PM
    Rhi Disljenkovic
    50 min
    Finished
    05:30 PM to 06:20 PM
    Justine Hannemann
    50 min
    Finished
    06:30 PM to 07:20 PM
    Justine Hannemann
    50 min
  • Tuesday, June 18, 2019
    05:15 AM to 06:05 AM
    Rhi Disljenkovic
    50 min
    06:15 AM to 07:05 AM
    Rhi Disljenkovic
    50 min
    07:15 AM to 08:05 AM
    Rhi Disljenkovic
    50 min
    09:30 AM to 10:20 AM
    Rhi Disljenkovic
    50 min
    12:15 PM to 01:05 PM
    Justine Hannemann
    50 min
    05:30 PM to 06:20 PM
    Justine Hannemann
    50 min
    06:30 PM to 07:20 PM
    Justine Hannemann
    50 min
  • Wednesday, June 19, 2019
    05:15 AM to 06:05 AM
    Rhi Disljenkovic
    50 min
    06:15 AM to 07:05 AM
    Rhi Disljenkovic
    50 min
    07:15 AM to 08:05 AM
    Rhi Disljenkovic
    50 min
    09:30 AM to 10:20 AM
    Rhi Disljenkovic
    50 min
    12:15 PM to 01:05 PM
    Rhi Disljenkovic
    50 min
    05:30 PM to 06:20 PM
    Rhi Disljenkovic
    50 min
    06:30 PM to 07:20 PM
    Rhi Disljenkovic
    50 min
  • Thursday, June 20, 2019
    05:15 AM to 06:05 AM
    Justine Hannemann
    50 min
    06:15 AM to 07:05 AM
    Justine Hannemann
    50 min
    07:15 AM to 08:05 AM
    Justine Hannemann
    50 min
    09:30 AM to 10:20 AM
    Justine Hannemann
    50 min
    12:15 PM to 01:05 PM
    Justine Hannemann
    50 min
    05:30 PM to 06:20 PM
    Rhi Disljenkovic
    50 min
    06:30 PM to 07:20 PM
    Rhi Disljenkovic
    50 min
  • Friday, June 21, 2019
    05:15 AM to 06:05 AM
    Justine Hannemann
    50 min
    06:15 AM to 07:05 AM
    Rhi Disljenkovic
    50 min
    07:15 AM to 08:05 AM
    Justine Hannemann
    50 min
    09:30 AM to 10:20 AM
    Justine Hannemann
    50 min
    12:15 PM to 01:05 PM
    Justine Hannemann
    50 min
    05:30 PM to 06:20 PM
    Jaime Cerda
    50 min
  • Saturday, June 22, 2019
    07:00 AM to 08:10 AM
    Justine Hannemann
    1 hr 10 min
    08:20 AM to 09:30 AM
    Justine Hannemann
    1 hr 10 min
    09:40 AM to 10:50 AM
    Justine Hannemann
    1 hr 10 min
  • Sunday, June 23, 2019
    No Class scheduled