Jun 25 - 1 Jul, 2019
  • Start time
    Class Name
    Instructor
    Duration
     
  • Tuesday, June 25, 2019
    Finished
    05:40 AM to 06:30 AM
    Ramsey Nasser
    50 min
    Finished
    06:40 AM to 07:30 AM
    Ramsey Nasser
    50 min
    Finished
    07:40 AM to 08:30 AM
    Ramsey Nasser
    50 min
    Finished
    05:30 PM to 06:20 PM
    Ramsey Nasser
    50 min
    Finished
    06:30 PM to 07:20 PM
    Ramsey Nasser
    50 min
  • Wednesday, June 26, 2019
    05:40 AM to 06:30 AM
    Ramsey Nasser
    50 min
    06:40 AM to 07:30 AM
    Ramsey Nasser
    50 min
    07:40 AM to 08:30 AM
    Ramsey Nasser
    50 min
    05:30 PM to 06:20 PM
    Ramsey Nasser
    50 min
    06:30 PM to 07:20 PM
    Ramsey Nasser
    50 min
  • Thursday, June 27, 2019
    05:40 AM to 06:30 AM
    Ramsey Nasser
    50 min
    06:40 AM to 07:30 AM
    Ramsey Nasser
    50 min
    07:40 AM to 08:30 AM
    Ramsey Nasser
    50 min
    05:30 PM to 06:20 PM
    Sarah Perkins
    50 min
    06:30 PM to 07:20 PM
    Sarah Perkins
    50 min
  • Friday, June 28, 2019
    05:40 AM to 06:30 AM
    Ramsey Nasser
    50 min
    06:40 AM to 07:30 AM
    Ramsey Nasser
    50 min
    07:40 AM to 08:30 AM
    Ramsey Nasser
    50 min
    05:30 PM to 06:20 PM
    Sarah Perkins
    50 min
  • Saturday, June 29, 2019
    07:15 AM to 08:15 AM
    Ramsey Nasser
    1 hr
    08:30 AM to 09:30 AM
    Ramsey Nasser
    1 hr
    09:40 AM to 10:40 AM
    Ramsey Nasser
    1 hr
  • Sunday, June 30, 2019
    No Class scheduled
  • Monday, July 1, 2019
    05:40 AM to 06:30 AM
    Ramsey Nasser
    50 min
    06:40 AM to 07:30 AM
    Ramsey Nasser
    50 min
    07:40 AM to 08:30 AM
    Ramsey Nasser
    50 min
    05:30 PM to 06:20 PM
    Ramsey Nasser
    50 min
    06:30 PM to 07:20 PM
    Ramsey Nasser
    50 min