Sep 18 - 24 Sep, 2019
  • Start time
    Class Name
    Instructor
    Price
    Duration
     
  • Loading ...
  • Wednesday, September 18, 2019
    05:30 AM to 06:20 AM
    Dylan Tate
    50 min
    06:30 AM to 07:20 AM
    Dylan Tate
    50 min
    07:30 AM to 08:20 AM
    Dylan Tate
    50 min
    08:30 AM to 09:20 AM
    Dylan Tate
    50 min
    12:00 PM to 12:50 PM
    Dylan Tate
    50 min
    05:30 PM to 06:20 PM
    Dylan Tate, Bekki Elers
    50 min
    06:30 PM to 07:20 PM
    Dylan Tate, Bekki Elers
    50 min
  • Thursday, September 19, 2019
    Class Full
    05:30 AM to 06:20 AM
    Daniel Stewart, Dylan Tate, Craig Foley
    50 min
    Class Full
    06:30 AM to 07:20 AM
    Daniel Stewart, Dylan Tate, Craig Foley
    50 min
    07:30 AM to 08:20 AM
    Daniel Stewart, Dylan Tate, Craig Foley
    50 min
    09:30 AM to 10:20 AM
    Bekki Elers
    50 min
    12:00 PM to 12:50 PM
    Bekki Elers
    50 min
    05:30 PM to 06:20 PM
    Dylan Tate, Bekki Elers
    50 min
    06:30 PM to 07:20 PM
    Dylan Tate, Bekki Elers
    50 min
  • Friday, September 20, 2019
    Class Full
    05:30 AM to 06:20 AM
    Daniel Stewart, Craig Foley
    50 min
    Class Full
    06:30 AM to 07:20 AM
    Daniel Stewart, Craig Foley
    50 min
    07:30 AM to 08:20 AM
    Daniel Stewart, Craig Foley
    50 min
    08:30 AM to 09:20 AM
    Daniel Stewart, Craig Foley
    50 min
    04:45 PM to 05:35 PM
    Daniel Stewart
    50 min
    05:45 PM to 06:35 PM
    Daniel Stewart
    50 min
  • Saturday, September 21, 2019
    07:00 AM to 07:50 AM
    Daniel Stewart, Dylan Tate, Craig Foley
    50 min
    Class Full
    08:10 AM to 09:00 AM
    Daniel Stewart, Dylan Tate, Craig Foley
    50 min
    09:20 AM to 10:10 AM
    Daniel Stewart, Dylan Tate, Craig Foley
    50 min
    10:30 AM to 11:20 AM
    Daniel Stewart, Dylan Tate, Craig Foley
    50 min
  • Sunday, September 22, 2019
    No Class scheduled
  • Monday, September 23, 2019
    05:30 AM to 06:20 AM
    Dylan Tate, Bekki Elers
    50 min
    06:30 AM to 07:20 AM
    Dylan Tate, Bekki Elers
    50 min
    07:30 AM to 08:20 AM
    Dylan Tate, Bekki Elers
    50 min
    08:30 AM to 09:20 AM
    Dylan Tate, Bekki Elers
    50 min
    04:30 PM to 05:20 PM
    Daniel Stewart, Craig Foley, Bekki Elers
    50 min
    05:30 PM to 06:20 PM
    Daniel Stewart, Craig Foley, Bekki Elers
    50 min
    06:30 PM to 07:20 PM
    Daniel Stewart, Craig Foley, Bekki Elers
    50 min
  • Tuesday, September 24, 2019
    05:30 AM to 06:20 AM
    Daniel Stewart, Dylan Tate, Craig Foley
    50 min
    06:30 AM to 07:20 AM
    Daniel Stewart, Dylan Tate, Craig Foley
    50 min
    07:30 AM to 08:20 AM
    Daniel Stewart, Dylan Tate, Craig Foley
    50 min
    09:30 AM to 10:20 AM
    Dylan Tate
    50 min
    12:00 PM to 12:50 PM
    Dylan Tate
    50 min
    05:30 PM to 06:20 PM
    Daniel Stewart, Bekki Elers
    50 min
    06:30 PM to 07:20 PM
    Daniel Stewart, Bekki Elers
    50 min