Jun 25 - 1 Jul, 2019
  • Start time
    Class Name
    Instructor
    Duration
     
  • Tuesday, June 25, 2019
    Finished
    05:20 AM to 06:10 AM
    Matthew Thomas
    50 min
    Finished
    06:15 AM to 07:05 AM
    Matthew Thomas
    50 min
    Finished
    07:10 AM to 08:00 AM
    Matthew Thomas
    50 min
    Finished
    08:10 AM to 09:00 AM
    Matthew Thomas
    50 min
    Finished
    11:00 AM to 11:50 AM
    Kate Rickards
    50 min
    Finished
    12:00 PM to 12:50 PM
    Matthew Thomas
    50 min
    Finished
    05:30 PM to 06:20 PM
    Matthew Thomas
    50 min
    Finished
    06:30 PM to 07:20 PM
    Matthew Thomas
    50 min
  • Wednesday, June 26, 2019
    05:20 AM to 06:10 AM
    Matthew Thomas
    50 min
    06:15 AM to 07:05 AM
    Matthew Thomas
    50 min
    07:10 AM to 08:00 AM
    Matthew Thomas
    50 min
    08:10 AM to 09:00 AM
    Matthew Thomas
    50 min
    05:30 PM to 06:20 PM
    Matthew Thomas
    50 min
    06:30 PM to 07:20 PM
    Matthew Thomas
    50 min
  • Thursday, June 27, 2019
    05:20 AM to 06:10 AM
    Matthew Thomas
    50 min
    06:15 AM to 07:05 AM
    Matthew Thomas
    50 min
    07:10 AM to 08:00 AM
    Matthew Thomas
    50 min
    08:10 AM to 09:00 AM
    Matthew Thomas
    50 min
    11:00 AM to 11:50 AM
    Kate Rickards
    50 min
    12:00 PM to 12:50 PM
    Matthew Thomas
    50 min
    05:30 PM to 06:20 PM
    Matthew Thomas
    50 min
    06:30 PM to 07:20 PM
    Matthew Thomas
    50 min
  • Friday, June 28, 2019
    05:20 AM to 06:10 AM
    Matthew Thomas
    50 min
    06:15 AM to 07:05 AM
    Matthew Thomas
    50 min
    07:10 AM to 08:00 AM
    Matthew Thomas
    50 min
    08:10 AM to 09:00 AM
    Matthew Thomas
    50 min
    09:30 AM to 10:20 AM
    Matthew Thomas
    50 min
    05:30 PM to 06:20 PM
    Matthew Thomas
    50 min
  • Saturday, June 29, 2019
    07:00 AM to 07:50 AM
    Matthew Thomas
    50 min
    08:15 AM to 09:05 AM
    Matthew Thomas
    50 min
    09:30 AM to 10:20 AM
    Matthew Thomas
    50 min
    10:40 AM to 11:30 AM
    Kate Rickards
    50 min
  • Sunday, June 30, 2019
    No Class scheduled
  • Monday, July 1, 2019
    05:20 AM to 06:10 AM
    Matthew Thomas
    50 min
    06:15 AM to 07:05 AM
    Matthew Thomas
    50 min
    07:10 AM to 08:00 AM
    Matthew Thomas
    50 min
    09:30 AM to 10:20 AM
    Matthew Thomas
    50 min
    05:30 PM to 06:20 PM
    Matthew Thomas
    50 min
    06:30 PM to 07:20 PM
    Matthew Thomas
    50 min