Sep 18 - 24 Sep, 2019
  • Start time
    Class Name
    Instructor
    Price
    Duration
     
  • Loading ...
  • Wednesday, September 18, 2019
    05:15 AM to 06:05 AM
    BFT Surrey Hills, Billy Zane
    50 min
    06:20 AM to 07:10 AM
    Billy Zane
    50 min
    09:30 AM to 10:20 AM
    BFT Surrey Hills, Billy Zane
    50 min
    05:40 PM to 06:30 PM
    BFT Surrey Hills, Billy Zane
    50 min
    06:40 PM to 07:30 PM
    BFT Surrey Hills, Billy Zane
    50 min
  • Thursday, September 19, 2019
    05:15 AM to 06:05 AM
    BFT Surrey Hills, Billy Zane
    50 min
    06:20 AM to 07:10 AM
    Billy Zane
    50 min
    09:30 AM to 10:20 AM
    BFT Surrey Hills, Billy Zane
    50 min
    05:40 PM to 06:30 PM
    BFT Surrey Hills, Billy Zane
    50 min
    06:40 PM to 07:30 PM
    BFT Surrey Hills, Billy Zane
    50 min
  • Friday, September 20, 2019
    05:15 AM to 06:05 AM
    BFT Surrey Hills, Billy Zane
    50 min
    06:20 AM to 07:10 AM
    Billy Zane
    50 min
    09:30 AM to 10:20 AM
    BFT Surrey Hills, Billy Zane
    50 min
    05:40 PM to 06:30 PM
    BFT Surrey Hills, Billy Zane
    50 min
  • Saturday, September 21, 2019
    07:00 AM to 08:00 AM
    BFT Surrey Hills, Billy Zane
    60 min
    08:15 AM to 09:15 AM
    BFT Surrey Hills, Billy Zane
    60 min
  • Sunday, September 22, 2019
    No Class scheduled
  • Monday, September 23, 2019
    05:15 AM to 06:05 AM
    BFT Surrey Hills, Billy Zane
    50 min
    06:20 AM to 07:10 AM
    Billy Zane
    50 min
    09:30 AM to 10:20 AM
    BFT Surrey Hills, Billy Zane
    50 min
    05:40 PM to 06:30 PM
    BFT Surrey Hills, Billy Zane
    50 min
    06:40 PM to 07:30 PM
    BFT Surrey Hills, Billy Zane
    50 min
  • Tuesday, September 24, 2019
    05:15 AM to 06:05 AM
    BFT Surrey Hills, Billy Zane
    50 min
    06:20 AM to 07:10 AM
    Billy Zane
    50 min
    09:30 AM to 10:20 AM
    BFT Surrey Hills, Billy Zane
    50 min
    05:40 PM to 06:30 PM
    BFT Surrey Hills, Billy Zane
    50 min
    06:40 PM to 07:30 PM
    BFT Surrey Hills, Billy Zane
    50 min