Class Schedule
Apr 23 - 29 Apr, 2019
  • Start time
    Class Name
    Instructor
    Duration
     
  • Tuesday, April 23, 2019
    Finished
    05:00 AM to 05:50 AM
    BFT Bundoora, Bft Bundoora Team
    50 min
    Finished
    06:00 AM to 06:50 AM
    BFT Bundoora
    50 min
    Finished
    07:00 AM to 07:50 AM
    BFT Bundoora
    50 min
    Finished
    09:30 AM to 10:20 AM
    Anthony Doherty, Amy Shaw
    50 min
    05:00 PM to 05:50 PM
    BFT Bundoora
    50 min
    06:30 PM to 07:20 PM
    BFT Bundoora
    50 min
  • Wednesday, April 24, 2019
    05:00 AM to 05:50 AM
    BFT Bundoora
    50 min
    06:00 AM to 06:50 AM
    BFT Bundoora
    50 min
    07:00 AM to 07:50 AM
    BFT Bundoora
    50 min
    09:30 AM to 10:20 AM
    BFT Bundoora
    50 min
    05:00 PM to 05:50 PM
    BFT Bundoora
    50 min
    06:30 PM to 07:20 PM
    BFT Bundoora
    50 min
  • Thursday, April 25, 2019
    07:30 AM to 08:20 AM
    BFT Bundoora
    50 min
    08:30 AM to 09:20 AM
    BFT Bundoora
    50 min
  • Friday, April 26, 2019
    05:00 AM to 05:50 AM
    BFT Bundoora
    50 min
    06:00 AM to 06:50 AM
    BFT Bundoora
    50 min
    07:00 AM to 07:50 AM
    BFT Bundoora
    50 min
    09:30 AM to 10:20 AM
    BFT Bundoora
    50 min
    05:30 PM to 06:20 PM
    Amy Shaw
    50 min
  • Saturday, April 27, 2019
    07:30 AM to 08:20 AM
    BFT Bundoora
    50 min
    08:30 AM to 09:20 AM
    BFT Bundoora
    50 min
  • Sunday, April 28, 2019
    No Class scheduled
  • Monday, April 29, 2019
    05:00 AM to 05:50 AM
    Bft Bundoora Team
    50 min
    06:00 AM to 06:50 AM
    Bft Bundoora Team
    50 min
    07:00 AM to 07:50 AM
    Bft Bundoora Team
    50 min
    09:30 AM to 10:20 AM
    Bft Bundoora Team
    50 min
    05:00 PM to 05:50 PM
    Bft Bundoora Team
    50 min
    06:30 PM to 07:20 PM
    Bft Bundoora Team
    50 min