Feb 23 - 29 Feb, 2020
  • Start time
    Class Name
    Instructor
    Duration
     
  • Loading ...
  • Sunday, February 23, 2020
    07:00 AM to 07:45 AM
    Erin Carroll
    45 min
    08:00 AM to 08:45 AM
    Erin Carroll
    45 min
  • Monday, February 24, 2020
    05:00 AM to 05:45 AM
    Team Dapto
    45 min
    06:00 AM to 06:45 AM
    Team Dapto
    45 min
    07:00 AM to 07:45 AM
    Team Dapto
    45 min
    08:00 AM to 08:45 AM
    Team Dapto
    45 min
    09:30 AM to 10:15 AM
    Team Dapto
    45 min
    04:15 PM to 05:00 PM
    Team Dapto
    45 min
    05:00 PM to 05:45 PM
    Team Dapto
    45 min
    06:00 PM to 06:45 PM
    Team Dapto
    45 min
    07:00 PM to 07:45 PM
    Rebecca Davis, Tribe Functional Training Dapto
    45 min
  • Tuesday, February 25, 2020
    05:00 AM to 05:45 AM
    Erin Carroll
    45 min
    06:00 AM to 06:45 AM
    Team Dapto
    45 min
    07:00 AM to 07:45 AM
    Team Dapto
    45 min
    08:00 AM to 08:45 AM
    Team Dapto
    45 min
    09:30 AM to 10:15 AM
    Team Dapto
    45 min
    04:15 PM to 05:00 PM
    Team Dapto
    45 min
    05:00 PM to 05:45 PM
    Team Dapto
    45 min
    06:00 PM to 06:45 PM
    Team Dapto
    45 min
  • Wednesday, February 26, 2020
    05:00 AM to 05:45 AM
    Shane Manning
    45 min
    06:00 AM to 06:45 AM
    Shane Manning
    45 min
    07:00 AM to 07:45 AM
    Shane Manning
    45 min
    08:00 AM to 08:45 AM
    Shane Manning
    45 min
    09:30 AM to 10:15 AM
    Shane Manning
    45 min
    04:15 PM to 05:00 PM
    Shane Manning
    45 min
    05:00 PM to 05:45 PM
    Shane Manning
    45 min
    06:00 PM to 06:45 PM
    Shane Manning
    45 min
  • Thursday, February 27, 2020
    05:00 AM to 05:45 AM
    Team Dapto
    45 min
    06:00 AM to 06:45 AM
    Team Dapto
    45 min
    07:00 AM to 07:45 AM
    Team Dapto
    45 min
    08:00 AM to 08:45 AM
    Team Dapto
    45 min
    09:30 AM to 10:15 AM
    Team Dapto
    45 min
    04:15 PM to 05:00 PM
    Erin Carroll
    45 min
    05:00 PM to 05:45 PM
    Erin Carroll
    45 min
    06:00 PM to 06:45 PM
    Erin Carroll
    45 min
    07:15 PM to 08:00 PM
    Rebecca Davis
    45 min
  • Friday, February 28, 2020
    05:00 AM to 05:45 AM
    Team Dapto
    45 min
    06:00 AM to 06:45 AM
    Team Dapto
    45 min
    07:00 AM to 07:45 AM
    Team Dapto
    45 min
    08:00 AM to 08:45 AM
    Team Dapto
    45 min
    09:30 AM to 10:15 AM
    Team Dapto
    45 min
    04:15 PM to 05:00 PM
    Team Dapto
    45 min
    05:00 PM to 05:45 PM
    Team Dapto
    45 min
    06:00 PM to 06:45 PM
    Team Dapto
    45 min
  • Saturday, February 29, 2020
    07:00 AM to 07:45 AM
    Shane Manning
    45 min
    08:00 AM to 08:45 AM
    Shane Manning
    45 min