Oct 15 - 21 Oct, 2019
  • Start time
    Class Name
    Instructor
    Price
    Duration
     
  • Loading ...
  • Tuesday, October 15, 2019
    Finished
    05:30 AM to 06:15 AM
    George Konstand
    45 min
    Finished
    06:30 AM to 07:15 AM
    George Konstand
    45 min
    Finished
    07:30 AM to 08:15 AM
    George Konstand
    45 min
    Finished
    09:30 AM to 10:15 AM
    George Konstand
    45 min
    05:45 PM to 06:30 PM
    Barbora Voriskova
    45 min
    07:00 PM to 07:45 PM
    Barbora Voriskova
    45 min
  • Wednesday, October 16, 2019
    05:30 AM to 06:15 AM
    Taciane Jondral
    45 min
    06:30 AM to 07:15 AM
    Taciane Jondral
    45 min
    09:30 AM to 10:15 AM
    Taciane Jondral
    45 min
    05:45 PM to 06:30 PM
    George Konstand
    45 min
    07:00 PM to 07:45 PM
    George Konstand
    45 min
  • Thursday, October 17, 2019
    05:30 AM to 06:15 AM
    Paolo Guglielmini
    45 min
    06:30 AM to 07:15 AM
    Paolo Guglielmini
    45 min
    07:30 AM to 08:15 AM
    Paolo Guglielmini
    45 min
    09:30 AM to 10:15 AM
    Paolo Guglielmini
    45 min
    05:45 PM to 06:30 PM
    Barbora Voriskova
    45 min
    07:00 PM to 07:45 PM
    Barbora Voriskova
    45 min
  • Friday, October 18, 2019
    05:30 AM to 06:15 AM
    Taciane Jondral
    45 min
    06:30 AM to 07:15 AM
    Taciane Jondral
    45 min
    09:30 AM to 10:15 AM
    Taciane Jondral
    45 min
    05:45 PM to 06:30 PM
    Paolo Guglielmini
    45 min
  • Saturday, October 19, 2019
    08:00 AM to 09:00 AM
    Vera Matos, George Konstand
    1 hr
    09:00 AM to 09:45 AM
    Vera Matos, George Konstand
    45 min
  • Sunday, October 20, 2019
    No Class scheduled
  • Monday, October 21, 2019
    05:30 AM to 06:15 AM
    Vera Matos
    45 min
    06:30 AM to 07:15 AM
    Vera Matos
    45 min
    09:30 AM to 10:15 AM
    Vera Matos
    45 min
    05:45 PM to 06:30 PM
    Paolo Guglielmini
    45 min
    07:00 PM to 07:45 PM
    Paolo Guglielmini
    45 min